Beauty by Sooph

"Always looking good"

Wimperextensions

Wat zijn wimperextensions?
Bij wimperextensions wordt elk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt. U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten ?
De wimperextensions worden semi permanent geplaatst, dit betekent dat de extensions blijven zitten totdat deze verwijderd worden of de haartjes uitvallen. Om een mooie volle wimperlijn te behouden, adviseer ik om iedere 2 tot 4 weken een refill behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 60 tot 120 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

One by One
Bij deze techniek blijven de wimpers vier tot zes weken zitten en worden wimper voor wimper aangebracht op je natuurlijke wimpers. Dit geeft een heel natuurlijk resultaat en ze zullen uitvallen wanneer je eigen wimpers dit op natuurlijke wijze ook doen. Ze blijven dus van vier tot zes weken zitten en een groot voordeel, je hebt geen mascara meer nodig! Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. 

Russian Volume 
Russian Volume wimperextensions zijn al enige tijd in Nederland verkrijgbaar. Internationaal zijn Russian Volume al jarenlang helemaal hot, omdat bij deze techniek nog dunnere en lichtere haarplukjes worden aangebracht op je eigen wimper. 

Voordelen van wimperextensions:
• Altijd mooie, volle en lange wimpers; 
• Lengte, dikte en krul aangepast aan uw wensen;
• Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet;
• Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zeewater;
• Geen beschadiging van uw eigen natuurlijke wimper;
• Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie;
• Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig;
• Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips;
• Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen;
• Natuurlijke uitstraling;
• Wimperextensions laten de ogen opener lijken;
• Geeft een jeugdiger uiterlijk;

Voorbereiding op de behandeling

Om je goed voor te bereiden op de afspraak, vragen we je om de ogen en wimpers goed te reinigen zodat ze vetvrij zijn. Make-up resten kunnen ervoor zorgen dat de wimperextensions niet goed kunnen hechten aan de natuurlijke wimpers. Het is dus belangrijk dat je er geen oog make-up op de wimpers zit als je naar de afspraak komt.

De behandeling zelf
De behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Gedurende deze tijd lig je op een behandelstoel, waarbij de onderwimpers met een speciale tape worden afgeplakt. Hierdoor blijven de boven- en onder wimpers gescheiden en kunnen de wimperextensions op de boven wimpers worden aangebracht.

Bij een wimperextensions behandeling worden er haartjes aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal daarvoor ontwikkelde lijm. Deze lijm veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimper. De extensions zijn vervaardigd van hoogwaardige anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijk wimperhaartje.

Verzorging na de behandeling
- Voor een mooi en blijvend resultaat is het van belang dat de wimpers goed verzorgd worden;
- Na het aanbrengen van de wimpers is het van belang dat deze de eerste 24 uur niet nat worden. Nu kan de lijm volledig hechten en blijven de wimpers langer zitten;
- Je hebt geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. Gebruik alleen mascara op waterbasis. Make-up remover die olie bevat zorgt ervoor dat de wimper los laat;
- Vermijd direct stromend water op de wimperextensions;
- Reinig je wimpers regelmatig met de Fabelash washfoam, deze is in de salon te verkrijgen;
- Laat de wimpers na het douchen natuurlijk opdrogen;
- Kam de wimpers dagelijks met een mascara brush zonder mascara. Zo kunnen de extensions weer in model gebracht worden;
- Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseer ik een zwembril te dragen om het resultaat te behouden;
- Wrijf niet met de handen in de ogen. De natuurlijke wimpers kunnen hierdoor voortijdig uitvallen.


 

E-mailen
Instagram