"Always looking good"

Wimperextensions

Wat zijn wimperextensions?
Bij wimperextensions wordt elk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt. U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten ?
De wimperextensions worden semi permanent geplaatst, dit betekent dat de extensions blijven zitten totdat deze verwijderd worden of de haartjes uitvallen. Om een mooie volle wimperlijn te behouden, adviseer ik om iedere 2 tot 4 weken een refill behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 60 tot 120 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten.

One by One
Bij deze techniek blijven de wimpers vier tot zes weken zitten en worden wimper voor wimper aangebracht op je natuurlijke wimpers. Dit geeft een heel natuurlijk resultaat en ze zullen uitvallen wanneer je eigen wimpers dit op natuurlijke wijze ook doen. Ze blijven dus van vier tot zes weken zitten en een groot voordeel, je hebt geen mascara meer nodig! Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. 

Russian Volume 
Russian Volume wimperextensions zijn sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Internationaal zijn Russian Volume al jarenlang helemaal hot, omdat bij deze techniek nog dunnere en lichtere haarplukjes worden aangebracht op je eigen wimper. 

Prijzen
Tot en met 24 december heb ik een leuke aanbieding voor Wimperextensions

One By One
Nieuwe Set normaal € 65,-  NU € 50,00
Opvullen tot  2 weken € 25,-
Opvullen tot  3 weken € 30,- 
Opvullen tot  4 weken € 35,-
Verwijderen € 10,-
Russian Volume
Nieuwe Set: Normaal € 80,-     NU € 65,00
Opvullen tot  2 weken € 30,-
Opvullen tot  3 weken € 35,- 
Opvullen tot  4 weken € 40,-
Verwijderen € 10,-